OEM

Skema e rrjedhës së projektimit
hetim
Pritja
Projektim Paraprak
Dhe Propozimi
Dizajn i detajuar Dhe
Prodhimi i mostrës
Konfirmimi i mostrës
Ose modifikim dhe kuotim
Konfirmimi i çmimit
Dhe nënshkrimi i kontratës
Pas sherbimit te shitjes
Koha e akumuluar: 37-63 ditë
Paketimi
Dhe dorëzimi
Testimi i cilësisë
Dhe Verifikimi
Prodhimi Dhe
Kontrolli i cilësisë
OEM
Skema e rrjedhës së projektimit
Pritja e hetimit
Projektimi Paraprak dhe Propozimi
Dizajni i detajuar dhe prodhimi i mostrës
Shembull i konfirmimit ose modifikimit dhe kuotimit
Konfirmimi i çmimit dhe nënshkrimi i kontratës
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë
Testimi dhe verifikimi i cilësisë
Paketimi dhe Dorëzimi
Koha e akumuluar e shërbimit pas shitjes: 37-63 ditë
ODM
Grafiku i rrjedhës
Komunikimi 
Nga Nevojat e Klientit
5 dite
Dizajn dhe Zhvillim
5-10 ditë
Strategjia e Shitjes
Formulimi
(në vazhdim)
Konfirmo çmimin dhe kontratën
2 dite
Prodhimi Dhe
Kontrolli i cilësisë
20-45 ditë
Koha e përgjithshme
Përafërsisht 31-62 ditë
Paketimi dhe Dorëzimi
2 dite
Testimi i cilësisë
Dhe Verifikimi
2-3 ditë
ODM
Grafiku i rrjedhës
Komunikimi i Klientit ka nevojë për 5 ditë
Projektimi dhe zhvillimi 5-10 ditë
Formulimi i strategjisë së shitjeve (në vazhdimësi)
Konfirmo çmimin dhe kontratën 2 ditë
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë 20-45 ditë
Testimi dhe verifikimi i cilësisë 2-3 ditë
Paketimi dhe dërgesa 2 ditë
Koha e përgjithshme Përafërsisht 31-62 ditë
Përshtatje
Grafiku i rrjedhës
Komunikimi i Kërkesave
Hulumtimi dhe Analiza e Tregut
Planifikimi dhe Dizajni i Produktit
Projektimi Paraprak dhe Propozimi
Dizajni i detajuar dhe prodhimi i mostrës
Dizajni i detajuar dhe prodhimi i mostrës
Pas sherbimit te shitjes
Paketimi dhe Dorëzimi
Testimi dhe vlefshmëria e cilësisë
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë
Përshtatje
Grafiku i rrjedhës
Komunikimi i Kërkesave
Hulumtimi dhe Analiza e Tregut
Planifikimi dhe Dizajni i Produktit
Projektimi Paraprak dhe Propozimi
Dizajni i detajuar dhe prodhimi i mostrës
Dizajni i detajuar dhe prodhimi i mostrës
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë
Prodhimi dhe Kontrolli i Cilësisë
Testimi dhe vlefshmëria e cilësisë
Paketimi dhe Dorëzimi
Pas sherbimit te shitjes

Dallimi  ndërmjet

OEM, ODM dhe personalizimi
       
Kategoria OEM ODM Përshtatje
Përkufizimi Ju dizajnoni, ne prodhojmë
Ndihmë përsëritjen e produktit
Ne projektojmë, prodhojmë,
ndryshojmë logon
Plotësisht i personalizuar bazuar në kërkesat e klientit
Kerkim tregu
Strategjia e Marketingut dhe Shitjes
Prototipi i produktit
Pas sherbimit te shitjes
Periudha 37-63 ditë 31-62 ditë 43-73 ditë
Pro Fillimi i shpejtë, zvogëlon
kohën e kërkimit dhe zhvillimit.
Fillimi i shpejtë, zvogëlon
kohën e kërkimit dhe zhvillimit.
Plotësoni plotësisht nevojat specifike, unike.
       
 
E themeluar në vitin 2006, Weierken krenohet me 18 vjet ekspertizë globale në prodhimin e çantave në natyrë.Me një ekip të përkushtuar prej 700+ profesionistësh, ne jemi të specializuar në krijimin e një shumëllojshmërie çantash, duke përfshirë çanta më të freskëta, çanta kampi, çanta dreke, çanta plazhi dhe seri dërgese.

Produkt

Shitesit me te mire

Shërbimi

Rreth Nesh

Burimet

Të marrë një kuotë

Kontaktoni

WhatsApp: +86-15306079888 
Skype: +86-15306079888 
Tel: +86-591-87666816 
Telefoni: +86-15306079888 
Shtoni: Nr. 528, Rruga Xihong, Distrikti Gulou, Qyteti Fuzhou, Provinca Fujian.
 
Lini një mesazh
TË MARRË NJË KUOTË
E drejta e autorit © 2024 Fuzhou Enxin International Business Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.